Sada već tradicionalni 3h3 turnir u Kragujevcu održaće se u subotu 11. maja, ali uz jednu važnu novinu. Naime, osim novčane nagrade, pobedniku turnira sledi i slot za učešće na čelendžeru koji će se održati u Novom Sadu, a koji je ujedno prvi turnir tog nivoa koji će publika u Srbiji imati priliku da vidi uživo.

Jedan od najvećih turnira u okviru Roda 3h3 prvenstva Srbije održaće se u Velikom Parku, gde će biti postavljena dva terena, kao i motažne tribine, a publika će u pauzama moći da uživa u raznim zanimljivostima.

Kao i do sada, za šampiona je obezbeđena nagrada u iznosu od 100.000 dinara, kao i sportska oprema iz 3h3Serbishop-a, dok će drugoplasiranoj ekipi pripasti ček na iznos od 20.000 dinara i sporstka oprema Košarkaškog saveza Srbije. Za trećeplasirani tim takođe su obezbeđene robne nagrade.

Među 18 ekipa koje će se boriti za titulu novog šampiona Kragujevca naći će se i gosti iz Crne Gore, ekipa G-Unit 3×3, ali i Zemun, koji je od početka sezone osvojio dva domaća turnira. Sigurno je da nas sve očekuje vrlo zanimljiva subota i da će basketaši potruditi da naprave pravi spektakl.

Prijave za učešće na turniru su još uvek u toku, a sve dodatne informacije možete dobiti putem mejla 3x3serbia@gmail.com ili na broj telefona 060/0800-444.