И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

ПОЉСКА

Полковице Политехника 100:64

Миљана Бојовић (Полковице) – 9 п, 1 ск, 6 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 23 мин.

ТУРСКА

Измит Беледијеспор – Хатај 79:66

Саша Чађо (Измит Беледијеспор) – 9 п, 2 ск, 1 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 29 мин.

Галатасарај – Чукурова 90:79

Драгана Станковић (Галатасарај) – 8 п, 4 ск, 1 ас, 1 изг.л, 1 бл за 17 мин.

ШПАНИЈА

Промете – Ђирона 57:73

Соња Васић (Ђирона) – 10 п, 11 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 28 мин.

Араски – Енсино Луго 52:68

Александра Станаћев (Енсино Луго) – 13 п (5-3 за три поена), 6 ск, 2 ас, 6 изг.л за 30 мин.

Герника – Валенсија 91:89

Николина Милић (Герника) – 21 п, 6 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 33 мин.

Ал Казерес – Кади ле Со 68:74

Јована Ногић (Кади ле Со) – 4 п, 2 ск, 1 укр.л за 9 мин.

СЛОВАЧКА

Бањска Бистрица – Ружемберок 27:93

Теодора Турудић (Ружемберок) – 12 п, 9 ск, 4 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 25 мин.

ЕВРОЛИГА

Динамо Курск – Ђирона 76:64

Соња Васић (Ђирона) – 4 п, 3 ск, 2 ас, 1 изг.л за 22 мин.

Чукурова – Бурж 50:88

Ана Дабовић (Бурж) – 11 п, 3 ск, 6 ас, 3 укр.л, 4 изг.л за 24 мин.

Арка Гдиња – Шопрон 67:77

Јелена Брукс (Шопрон) – 17 п, 7 ск, 1 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 34 мин.

Александра Црвендакић (Шопрон) – 12 п, 6 ск, 1 ас, 1 изг.л за 31 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 8 п, 7 ск, 1 укр.л, 1 изг.л за 14 мин.

ЕВРОКУП – Осмина финала

Шекшзард – Герника 79:75

Николина Милић (Герника) – 14 п, 6 ск, 1 укр.л, 3 изг.л, 2 бл за 20 мин.

МБА Москва – Полковице 82:82

Миљана Бојовић (Полковице) – 2 ск, 4 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 25 мин.

Баскет Ланде – Кади ле Со 81:50

Јована Ногић (Кади ле Со) – 4 п, 2 ск, 2 ас, 3 изг.л за 19 мин.