И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

БЕАЦ Ујбуда – Шопрон 66:95

Јелена Брукс (Шопрон) – 18 п, 7 ск, 1 изг.л за 22 мин.

Александра Црвендакић (Шопрон) – 6 п, 4 ск, 4 ас, 1 изг.л за 20 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 7 п, 5 ск, 2 ас, 3 укр.л, 1 бл за 16 мин.

Атомерому – Мишколц 79:84

Маја Шкорић (Мишколц) – 11 п, 3 ск, 1 укр.л, 1 изг.л за 17 мин.

ПОЉСКА

Енеа АЗС – Шлеза Вроцлав 41:72

Невена Јовановић (Шлеза Вроцлав) – 9 п, 8 ск, 4 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 28 мин.

Полковице – Арка Гдиња 61:65

Миљана Бојовић (Полковице) – 3 п, 4 ск, 8 ас, 2 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 33 мин.

ТУРСКА

Елазиг – Измит Беледијеспор 69:87

Саша Чађо (Измит Беледијеспор) – 11 п, 3 ск, 1 ас за 29 мин.

Чанкаја – Галатасарај 76:57

Драгана Станковић (Галатасарај) – 6 п, 3 ск, 2 укр.л, 1 изг.л, 1 бл за 10 мин.

ШПАНИЈА

Ђирона – Гипузкоа 53:55

Соња Васић (Ђирона) – 8 п, 5 ск за 23 мин.

Замарат – Енсино Луго 73:79

Александра Станаћев (Енсино Луго) – 12 п, 3 ск, 9 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 30 мин.

Кларинос – Герника 62:72

Николина Милић (Герника) – 21 п, 10 ск, 1 ас, 3 изг.л, 3 бл за 33 мин.

Кади ле Со – Промете 61:81

Јована Ногић (Кади ле Со) – 23 п, 4 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 27 мин.

СЛОВАЧКА

Ружемберок – Дубчек 115:33

Теодора Турудић (Ружемберок) – 9 п, 8 ск, 2 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 21 мин.

СЛОВЕНИЈА

Цеље Домжале 105:40

Снежана Богићевић (Цеље) – 21 п, 8 ск, 6 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 24 мин.

ЕВРОЛИГА

Ђирона – Асвел 63:65

Соња Васић (Ђирона) – 9 п, 5 ск, 1 ас, 1 изг.л за 27 мин.

Фенербахче – Шопрон 70:52

Јелена Брукс (Шопрон) – 14 п, 3 ск, 2 ас, 2 укр.л, 2 изг.л за 32 мин.

Александра Црвендакић (Шопрон) – 2 п, 3 ск, 3 ас, 2 укр.л за 34 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 2 ск, 1 ас за 12 мин.

ЕВРОКУП

Олимпијакос – Мишколц 84:73

Маја Шкорић (Мишколц) – 3 ск, 3 ас, 1 укр.л, 4 изг.л за 18 мин.

Полковице – Боташ 84:35

Миљана Бојовић (Полковице) – 3 п, 6 ск, 2 ас, 3 укр.л, 2 изг.л, 1 бл за 25 мин.

Баскет Хема – Кади ле Со 63:72

Јована Ногић (Кади ле Со) – 10 п, 1 ск за 17 мин.