И ове сезоне пратимо учинак наших актуелних и потенцијалних репрезентативки широм кошаркашких меридијана…

МАЂАРСКА

Шопрон – Мишколц 89:52

Александра Црвендакић (Шопрон) – 11 п, 4 ск, 5 ас, 1 изг.л за 29 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 16 п, 7 ск, 1 изг.л за 28 мин.

Маја Шкорић (Мишколц) – 6 п, 2 ас, 2 укр.л, 4 изг.л за 23 мин.

ПОЉСКА

АЗС УМЦС – Шлеза Вроцлав 61:56

Невена Јовановић (Шлеза Вроцлав) – 18 п, 2 ск, 4 изг.л за 35 мин.

Полковице – Торун 82:58

Миљана Бојовић (Полковице) – 3 п, 4 ск, 6 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 27 мин.

ТУРСКА

Чаник Беледије – Измит Беледијеспор 77:90

Саша Чађо (Измит Беледијеспор) – 9 п, 1 укр.л, 1 изг.л за 18 мин.

Фенербахче – Галатасарај 69:66

Драгана Станковић (Галатасарај) – 13 п, 6 ск, 2 бл за 20 мин.

ШПАНИЈА

Ман Филтер – Енсино Луго 71:68

Александра Станаћев (Енсино Луго) – 11 п, 2 ск, 2 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 28 мин.

Герника – Промете 74:57

Николина Милић (Герника) – 4 п, 6 ск, 2 ас, 1 изг.л за 19 мин.

Кади ле Со Валенсија 51:66

Јована Ногић (Кади ле Со) – 3 п, 3 ск, 3 ас, 1 укр.л, 2 изг.л за 18 мин.

СЛОВАЧКА

Пештанске Чајки – Ружемберок 52:57

Теодора Турудић (Ружемберок) – 14 п, 8 ск, 1 ас, 2 укр.л, 1 изг.л за 30 мин.

СЛОВЕНИЈА – WABA ЛИГА

Монтана – Цеље 84:79

Снежана Богићевић (Цеље) – 11 п, 6 ск, 1 ас за 25 мин.

ЕВРОЛИГА

Синамо Курск – Шопрон 78:47

Александра Црвендакић (Шопрон) – 14 п, 5 ск, 5 ас, 2 укр.л, 3 изг.л за 32 мин.

Тина Крајишник (Шопрон) – 8 п, 2 ск за 18 мин.

ЕВРОКУП

Галатасарај – Артего 85:76

Драгана Станковић (Галатасарај) – 23 п (12-11 за два поена), 8 ск, 1 ас, 1 укр.л, 2 изг.л, 4 бл за 28 мин.

Баскет Ланде – Мишколц 81:66

Маја Шкорић (Мишколц) – 8 п, 2 ск, 2 ас, 1 изг.л за 26 мин.

Полковице – Баскет Умеа 83:70

Миљана Бојовић (Полковице) – 5 п, 2 ск, 5 ас, 1 укр.л, 4 изг.л за 28 мин.

Ружемберок – Минск 56:62

Теодора Турудић (Ружемберок) – 7 п, 4 ск, 1 ас, 3 укр.л, 1 изг.л за 16 мин.

Пик Печуј – Кади ле Со 55:71

Јована Ногић (Кади ле Со) – 14 п, 5 ск, 3 ас, 1 укр.л за 25 мин.