Proteklog vikenda RODA karavan bio je u tri grada. U subotu su domaćini bili Nova Varoš i Bajmok, dok je u nedelju turnir A kategorije bio organizovan u Subotici.

U Novoj Varoši, na 5. memorijalnom turniru „Branko Grbić“ pored seniora koji su igrali za plasman na finalni turnir prvenstva Srbije igrale su i seniorke. Do titule u ženskoj konkurenciji došle su basketašice ekipe S pola snage, koje su u finalu savladale tim LOL sa 15:5, dok su u seniorskoj konkurenciji trijumfovali basketaši Diskoteke Skver, pobedom u finalu nad ekipom KGB Pink Taxi rezultatom 21:19.

U Bajmoku, na 6. memorijalnom turniru „Branko Zrnić“ igrali su samo seniori, a do plasmana u veliko finale Srbije došli su basketaši Autokuće Sekulić. Ekipa iz Novog Sada, ostvarila je maksimalan učinak, a u finalu Bajmoka savladala je tim Komanda sa 22:20. Sekulići su na ovom turniru igrali u izmenjenom sastavu, nakon povrede, vratio se Đorđe Petrović, a igrali su i Igor Bojović, Milijan Bocka i Marko Stevanović.

Tokom vikenda, jedini turnir iz A kategorije održan je u Subotici, a titulu su osvojili basketaši Komande. Nakon poraza u finalu Bajmoka, Komanda je u Subotici maksimalnim učinkom stigla do finala, gde je savladala Detelinaru rezultatom 20:17. Za ekipu Detelinare igrali su Nikola Šućov, Aleksa Birovljev, Luka Stefanović i Teodor Atanasov, a Komandu su predstavljali Milan Milošević, Darko Rnić, Edin Vesković i Ervin Cogo.

Idućeg vikenda, RODA karavan biće u Paraćinu i Aleksincu.