Danas je u niškoj „Gradskoj kući“ gradonačelnik Niša Darko Bulatović organizovao prijem za čelnike KSS i predstavnike klubova učesnika završnog turnira Pireus banka Kupa Radivoja Koraća.

– U prilici smo da još jednom otvorimo teme i podelimo razmišljanja oko buduće saradnje sa KSS, koja se već sada može oceniti najboljom. Sve ono što se od grada Niša očekuje da može da ispuni, podigli smo na viši nivo. To što se Kup Radivoja Koraća održava u Nišu treću godinu u nizu značajno je za naše sugrađane, za košarku u Nišu, za KSS, pa i za sve klubove koji učestvuju na turniru. „Čair“ je do sada bio prepun, dvorana je bila mala da primi sve ljubitelje košarke. Verujem da smo ispunili očekivanja KSS i kandidovali se za neke nove manifestacije sa republičkim značajem. Nadam se da ćemo posle ovog Kupa moći da kažemo da je bio uspešniji nego svi prethodni i da ćemo imati priliku da u narednim godinama radimo ovo na zadovoljstvo svih nas.

Predsednik KSS Predrag Danilović pozdravio je prisutne.

– Kao i prethodnih godina, grad Niš je pokazao da je jedan od retkih koji odlično organizuje ovakva takmičenja. Nišije vole sport i košarku, mi iz KSS smo zahvalni na tome. Verujem da će i ovaj turnir biti praznik košarke, da će pobediti najbolja ekipa, da će ljudi uživati, ali i da će posle svega svi iz „Čaira“ izaći radosni – rekao je Danilović.