Danas je u niškoj „Gradskoj kući“ gradonačelnik Niša Darko Bulatović organizovao prijem za čelnike KSS i predstavnike klubova učesnika polufinala Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća.

– Imamo veliko zadovoljstvo što imamo priliku da razgovaramo o košarci sa našim prijateljima iz KSS i klubova. Zahvalni smo na podršci koju Savez pruža klubovima i na poverenju koje ima u naš grad i Regionalni košarkaški savez Istočne Srbije. Razgovarali smo o daljim planovima grada, podizanju kvaliteta i kapaciteta za košarku, ali i Kup Koraća za naredni period. Imamo puno razloga da možemo da pričamo o svemu tome zbog svega što je podiglo košarku u Nišu i da budemo ponosni na nju – rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Generalni sekretar KSS Dejan Tomašević obratio se prisutnima.

– U ime KSS želim da izrazim veliku zahvalost Nišu i RKSIS, jer smo ovde uvek dobrodošli, kao i da poželim polufinalistima puno sreće. Znam koliko pažnje ovde posvećuju košarci, drago mi je što će budžet za sport biti veći, što je dobro i za košarku. Nadam se da ćemo vrlo brzo ponovo imati Konstantin ili neki drugi klub iz Niša u Prvoj ligi. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu u dvoranu Čair i uživaju u dobroj košarci, a ekipama puno sreće i neka pobedi najbolji.