Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović posetio je izložbeni štand „Forda“, poslovnog partera KSS i zvaničnog vozila KSS i EP za žene 2019 u Srbiji, na beogradskom Sajmu automobila.

U prijatnoj atmosferi, Danilovića je ugostio generalni direktor „Grand motorsa“ Stanko Radić, kome je prvi čovek srpske košarke poklonio dres reprezentacije Srbije sa brojem „1“. Radić je „uzvratio“ maketom „Ford Mustanga“…

– Srećni smo što smo već duže vreme uz Košarkaški savez Srbije, a tako će biti i tokom predstojećeg Evropskog prvenstva za košarkašice koje se održava u Srbiji. Nema sumnje da će ovaj veliki događaj biti organizovan na najvišem niovu… „Ford“ je uvek tu za naše košarkašice i košarkaše… – rekao je generalni direktor „Grand motorsa“ Stanko Radić.

Predsednik KSS Predrag Danilović se zahvalio na gostoprimstvu i istakao:

– Mi smo, pre svega, veliki prijatelji, a prijatelji su tu da pomognu i u situacijama kada ne ide sve lako… „Ford“ je uvek bio uz KSS kada je bilo potrebno. Siguran sam da će, kako je rekao gospodin Radić, organizacija Evropskog prvenstva za košarkašice biti sjajna, u čemu će nam pomoći i „Ford“.

Danilović i Radić su zatim „isprobali“ najnoviji model „Ford Fokusa“ i proveli neko vreme u prijateljskom razgovoru.