Od 11. do 13. avgusta , u beogradskoj hali “Aleksandar Nikolić“, ljubitelji košarke će imati priliku da prisustvuju velikom spektaklu. U okviru priprema za Evropski šampionat, na tradicionalnom turniru „Trofej Beograda“ sastaće se reprezentacije Srbije, Grčke i Crne Gore.

U petak, 11. avgusta od 21h će biti odigrana utakmica izmedju Crne Gore i Grčke, u subotu, 12. avgusta od 21h naša reprezentacija će igrati protiv Grčke, a u nedelju, 13. avgusta od 21h sastaće se Srbija i Crna Gora.

Ulaznice za sve mečeve danas su puštene u prodaju. Karte za utakmice beogradskog Trofeja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i putem on-line prodaje na sajtu eventim.rs po popularnim cenama od 300 za tribine, 450 za parter i 600 dinara za lože. Na prodajnim mestima Eventima omogućena je i prodaja paketa ulaznica za sve mečeve po nižim cenama.
Košarkaški savez Srbije, zajedno sa svojim sponzorima, spremio je bogat i zanimljiv program ispred i u dvorani „Aleksandar Nikolić“, kao i vredne nagrade za posetioce.

Pozivamo sve poštovaoce naše reprezentacije, ali i navijače naših prijatelja iz Grčke i Crne Gore, da napunimo dvoranu i podržimo ih u borbi za evropski tron.