Iako je sezona zvanično gotova, basket 3h3 u Srbiji ne prestaje da se igra. Posle sjajnog izdanja Prvenstva Srbije, koje je opravdalo sva očekivanja i iznedrilo neke nove timove i šampione, na redu je i prvi turnir u našoj zemlji koji će se održati u jednom šoping-molu.

Naime, kako je najavljeno, 23. novembra u kragujevačkom šoping-centru „Plaza“ održaće se 3h3 turnir. U seniorskoj konkurenciji takmičiće se 12 timova, a ukoliko se prijavi više od tog broja, biće izabrane ekipe koje su imale najbolji ranking tokom ovogodišnjeg prvenstva Srbije.

Sjajnom organizacijom prvenstva nekoliko godina unazad stečeno je  veliko poverenje, pa će i neki drugi šoping-molovi imati priliku da vide kako će to da izgleda i da eventualno odluče da se pridruže sjajnoj akciji.

Prema dosadašnjim prijavama, Kragujevčani će imati priliku da uživo gledaju jednu od najboljih srpskih ekipa – Olimp, zatim vicešampiona Srbije – Armagedon, kao i Autokuću Sekulić, KGB Pink Taksi i druge timove.

Uz veliku zahvalnost tržnom centru „Plaza“,  najavljujemo pravi basketaški spektakl, kao i mnogo zabave za publiku. Turnir će početi u subotu, 23. novembra od 10.00 časova.