У периоду од 13. до 16. јануара 2011. године на Београдском сајму, уз подршку Нафтне индустрије Србије, као генералног спонзора, одржан је 11. Међународни мини баскет фестивал «Рајко Жижић» .

Подршка овој значајној спортској манифестацији део је програма друштвене одговорности НИС-а под називом „Енергија спорта“ , који првенствено има за циљ подршку спорту и промовисање здравог начина живота.
На овој традиционалној манифестацији учествовало је преко 1700 дечака и девојчица из Србије и иностранства (Црна Гора, Босна и Херцеговина, Хрватска, Словенија, Македонија, Румунија, Мађарска и Бугарска), подељених у три старосне категорије.
Организатори 11. Међународног фестивала «Рајко Жижић» на свечаном затварању истакли су захвалност генералном спонзору, Нафтној индустрији Србије јер је препознала важност овог пројекта који на најбољи начин усмерава најмлађе на праве вредности.
Током четири дана трајања мини баскет фестивала, на четири терена, одиграно је више од 150 утакмица. У оквиру овог такмичења одржан је и семинар за тренере «Од минибаскета до кошарке» .