Као што смо и најавили, ова година доноси нам велике новитете у свету баскета 3х3, те ће се овог децембра наставити зимска лига.

После сјајног турнира који је одржан у крагујевачком шопинг-молу „Плаза“ и који је поставио нове стандарде у нашој земљи, зимска лига наставиће се 15. децембра у дворани „Жарково“ oд 14.00 часова. Ова зимска лига Чукарица обухватиће четири турнира у низу, а доноси и вредне награде за све учеснике. Наиме, победници сва четири издања овог турнира оствариће директан пласман на турнир Hill Days на Ади Циганлији, који представља први турнир у оквиру Првенства Србије 2020. године. Ни то није све, јер првопласирану екипу очекује и новчана награда у износу од 40.000 динара, док ће другопласирани тим бити награђен са 10.000 динара и спортском опремом Кошаркашког савеза Србије, која је намењена и баскеташима који се домогну треће позиције.

Крагујевац нам је показао да  су сви љубитељи баскета уживали у правом спектаклу који су приредили неки од најбољих српских баскеташа, те нема сумње да нас слично очекује и у Београду.

Котизација за учешће је 4.000 динара по екипи, а све додатне информације можете добити на број 061/617-83-52 или 063/882-36-58.