Sa željom da pruži podršku srpskoj košarci, novi zvanični slatkiš košarkaške reprezentacije Srbije biće čokoladni brend broj jedan u svetu – “M&M’s” čokoladice.

Sponzorski ugovor kojim je obuhvaćena saradnja tokom sezone 2019/2020. potpisali su generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević i Predrag Milinčić, regionalni direktor kompanije „Mars“, proizvođača “M&M’s” brenda.

– Ovim ugovorom i saradnjom pokazujemo da je i reprezentacija vanvremenska… Kao što i mlađi i stariji vole košarku u Srbiji i košarkašku reprezentaciju, tako i svi mi koji smo sada u nekim zrelijim godinama i dalje volimo čokoladice “M&M’s” kao kada smo bili deca. Sa zadovoljstvom smo prihvatili kompaniju „Mars“ u naš tim uspešnih, drago nam je da se naš krug prijatelja uvećava… – rekao je Dejan Tomašević.

Regionalni direktor kompanije „Mars“ Predrag Milinčić istakao je:

– Posebno se radujemo saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i prilici da “M&M’s” bude uz nacionalnu reprezentaciju na predstojećem Svetskom košarkaškom prvenstvu u Kini. “M&M’s” kao globalno omiljeni brend redovno prisustvuje brojnim svetskim sportskim takmičenjima kao savršena poslastica koja se lako deli sa prijateljima. Svojim pozitivnim uticajem na raspoloženje, verujemo da će biti odličan partner i igračima na terenu, kao i navijačima u bodrenju.