Vredna donacija Košarkaškog saveza Srbija svojim regionima u Srbiji.

Nakon donacija kojim je KSS opremio klubove u Srbiji, pobednike ligaških takmičenja, kao i klubove koji konstantno beleže vredne rezultate i stvaraju mlade igrače, došli su na red i regioni.

U toku prošle nedelje svi regionalni savezi u Srbiji dobili su donaciju Košarkaškog saveza Srbije u sportskoj opremi i rekvizitima renomiranih proizvođača “Peak”, “Adidas” i “Nike”.

Trenerke, dresovi, patike i druga oprema otišli su u regione i to u sedam regionalnih saveza – Vojvodine, Južne, Istočne, Centralne i Zapadne Srbije, Raško-Kosovsko Metohijski i Beograda. Oprema se tačnije sastoji u 80 različitih artikala, u ukupnoj količini od 4.000 delova opreme.

Košarkaški savez Srbije smatra da ova pomoć još jednom na delu pokazuje koji je značaj regiona za KSS i da će oprema biti vredna donacija i završiti kod onih koji svoj entuzijazam daju ovom sportu i da će biti podstrek za bolje rezultate.

Ovim gestom KSS i regioni misle na male klubove koje vodi entuzijasti i koji čine ogromne napore da održe svoje klubove i budu deo našeg najtrofejnijeg sporta.