Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima upriličio je danas svečani prijem za reprezentaciju Srbije u Gradskoj bašti.

– Grad Zrenjanin pokazao je da je neverovatan, spontan, otvorenog srca i sjajan organizator. Ovde smo bili pre pre mesec dana na EP za žene, srećan sam što sam ponovo u Zrenjaninu. Za današnju utakmicu nije mogao biti izabran drugi grad. Za sve što je grad Zrenjanin uradio za EP za žene veliko hvala – rekao je predsednik KSS Predrag Danilović.

Danilović je gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću uručio dres sa potpisom svih igrača, a gradonačelnik je uzvratio poklonom Saši Đorđeviću slikom sa iscrtanim portretom slavnog košarkaša.

Selektor reprezentacije Srbije Saša Đorđević upisao se u knjigu utisaka.

– Velikim prijateljima sporta i košarke veliko hvala, gradu Zrenjaninu, na podršci, poštovanju i fantastičnom gostoprimstvu.

Posle njega, u knjigu utisaka upisali su se i svi igrači. Selektor reprezentacije Srbije rekao je da nikada nije igrao u Zrenjaninu, ali da zna da je Zrenjanin grad sporta.

U sklopu priprema za svetsko prvenstvo reprezentacija Srbije odigraće večeras od 21.00 sat u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu utakmicu protiv selekcije Finske.