Roda 3h3 Prvenstvo Srbije nastavlja se i ovog vikenda, a naredna lokacija je Sremska Mitrovica i Trg Ćire Milekića. Mitrovčani će četvrti put organizovati turnir A kategorije, koji važi za jedan od najvećih i najkvalitetnijih turnira u Vojvodini.

Na dva basket terena koja će biti postavljena u samom centru grada boriće se i juniori i seniori, a finalistima sledi plasman na završni turnir prvenstva. Osim toga, pobedniku u seniorskoj kategoriji sledi i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara, kao i sportska oprema Košarkaškog saveza Srbije, dok će drugoplasiranoj ekipi pripasti ček od 20.000 dinara i sportska oprema. Za bronzanu ekipu obezbeđene su vredne robne nagrade.

U prošlogodišnjem finalu gledali smo više nego uzbudljiv meč, kada su se sastali basketaši Zemuna i Ralje Intergalaktik, a sada ostaje da vidimo hoće li biti još uzbudljivije. Kao i na svim terenima u šampionatu Srbije, učešće ekipa iz regiona je sada već uobičajeno, pa su tako svoj dolazak u Mitrovicu najavili basketaši ekipe Vitez Ekos Romari.

Prijave za turnir su još uvek u toku, a sve dodatne informacije možete dobiti putem mejla 3x3serbia@gmail.com kao i na broj 063/7754-091.

Već narednog dana, u nedelju, očekuje nas još jedan turnir. U pitanju je turnir koji se održava u Staroj Pazovi, a okupiće i basketaše i basketašice. Broj ekipa u muškoj konkurenciji ograničen je na 24, a u ženskoj na šest. I u Pazovi ćemo imati priliku da gledamo ekipe van teritorije Srbije, pošto su učešće najavili timovi XXX Sarajevo i Vitez Ekos Romari.

Ekipa koja je prošle godine osvojila najveći broj turnira – Kragujevac, takođe stiže u Pazovu, te nema sumnje da nas očekuje uzbudljivo takmičenje. Kao i na svim turnirima širom Srbije obezbeđene su vredne nagrade, pa tako nagradni fond iznosi 120.000 dinara, uz robne nagrade Košarkaškog saveza Srbije.
Prijave za turnir su i dalje u toku, a dodatne informacije možete dobiti na broj 069/3213-116