Aqua Viva BELGRADE BASKETBALL FESTIVAL (BBF) , Међународни турнир је за дечаке млађе од 14 година. Биће одржан од 20. до 22. Маја у Спортском центру Визура у Земуну, а у организацији МЛК Траде и уз подршку КК Партизан мтс.

На Турниру ће учествовати 6 екипа, Партизан мтс (Србија), Олимпија (Словенија), Цбона (Хрватска), Босна (БиХ), Ц.Звезда (Србија) и Фенербахце (Турска) и биће подељени у две такмичарске групе. По систему игре свако са сваким, екипе ће се борити за пласман након првог такмичарског дана. Прве две екипе из обе групе наставиће такмичење у полуфиналу, а трећепласиране екипе бориће се за 5. место.
С обзиром на квалитет кошарке у региону и озбиљност рада са млађим категоријама, Аqуа Вива Београдском Кошаркашком Фестивалу се даје епитет најквалитетнијег турнира овог узраста у Европи. То је претпоставка кошаркашке јавности, а организатору и самим такмичарима остаје да то и докажу. Поред играча, прилику да надограде своје знање и размене мишљење са колегама из различитих кошаркашких средина, имаће и тренери. У суботу, 21. Маја, у преподневним сатима биће организовано тренерско саветовање у Хотелу Цитy Цоде СПА, а координатор овог окупљања биће Гордан Тодоровић, стручни сарадник у КСС за рад са млађим категоријама.
У организацији Aqua Viva BBF-а и промоцији кошарке учествоваће и бројни прослављени кошаркашки асови Србије, као што су Владе Дивац, Жарко Паспаљ, Мића Берић, Милош Вујанић, Пеђа Дробњак и многи други.
Веома је важно поменути да је Aqua Viva BELGRADE BASKETBALL FESTIVAL препознат како од Кошаркашког Савеза Србије, тако и од ФИБА Еуропе, а уз подршку да постане традиционалан и прави репрезент Србије и Београда на кошаркашкој мапи Европе.
Све потребне информације у вези са сатницом одигравања утакмица и многе друге детаље можете пронаћи на веб презентацијибAqua Viva BBF-а www.bbf.rs